עוגת פירור השנייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחה בבוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירור השני. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 249 קלוריות. זה הביא לך את כלמתכונים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו עוגת פירורי שקדים פטל סופר פירור, עוגת פירורי ריבה, ו עוגת פירורים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 11 על 7 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח וסוכר.
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. שמרו 1/2 כוס מתערובת זו כפירורים לראש העוגה.
לתערובת הקמח שנותרה מערבבים פנימה את הקינמון, הציפורן, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים ביצה וחלב חמאה.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
מפזרים מעל תערובת פירורים שמורה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.