עוגת פירורי אוכמניות
עוגת פירורי אוכמניות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 553 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר חום, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: עוגת פירורי אוכמניות, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה וקמח תבנית אפייה עגולה בגודל 9 אינץ'.
קרם את החמאה והסוכר בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה במהירות גבוהה למשך 4 עד 5 דקות, עד לקבלת אור. הפחיתו את המהירות לנמוכה והוסיפו את הביצים 1 בכל פעם, ואז הוסיפו את הווניל, גרידת הלימון והשמנת החמוצה. בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. כשהמיקסר במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח לבלילה עד לאיחוד. מקפלים פנימה את האוכמניות ומערבבים בעזרת מרית כדי לוודא שהבלילה מעורבת לחלוטין.
כף את הבלילה לתבנית המוכנה ופרש אותה בעזרת סכין. עם האצבעות,
מפוררים את הציפוי באופן שווה על הבלילה.
אופים 40 עד 50 דקות, עד שבודק עוגה יוצא נקי. מצננים לחלוטין ומגישים זרועים סוכר של קונדיטורים.
שלב בקערה את הסוכר המגורר, הסוכר החום, הקינמון ואגוז המוסקט. מערבבים פנימה את החמאה המומסת ואז את הקמח.
מערבבים היטב ומניחים בצד.