עוגת פירורי אוכמניות של אנטנמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורי אוכמניות של אנטנמן. מתאים ל-9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 455 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קציצות השוקולד של אנטנמן, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 13x9x2 אינץ תבנית אפייה וקו עם נייר קלף.
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט ולשים בצד אחד.
מערבבים חמאה לתוך הקמח עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירור דק.
לטאטא יחד את הביצים, שמנת חמוצה, חלב, וניל ולהוסיף את תערובת הקמח, ערבוב עד בשילוב. מקפלים את האוכמניות ואת גרידת לימון לתוך הבלילה לפני הוספת התערובת לתבנית האפייה.
כדי להפוך את ציפוי פירור, למזג 2 כפות חמאה עם 1 כוס קמח כל המטרה עד התערובת דומה פירורים.
מוסיפים שתי כפות סוכר ואגוזים קצוצים, אם משתמשים.
מפזרים מעל תערובת הבלילה.
אופים עד העוגה זהובה, או כאשר נבדק קיסם יוצא נקי. בדרך כלל 40 עד 50 דקות. לקרר את העוגה במחבת במשך 20 דקות לפני ההגשה.