עוגת פירורי חמוציות-אגס
עוגת פירורי חמוציות-אגס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לך תמצית vanillan, קינמון טחון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו עוגת בורבון אגס, דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו פאי פירור אגס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח בקערה; חותכים ב 3 כפות חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים מספיק מי קרח, 1 כף בכל פעם, משליכים במזלג עד שהבצק לח. לחץ בעדינות על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על עטיפת פלסטיק כבדה, ומכסה בניילון נצמד נוסף. תרגע 30 דקות.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד; להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. מקפלים קצוות של בצק תחת; חליל.
כדי להכין מילוי, לשלב אגס אוכמניות בקערה גדולה.
מוסיפים 2/3 כוס סוכר ו-5 המרכיבים הבאים (דרך אגוז מוסקט), משליכים היטב לשלב. תערובת אגס כפית לתוך הקרום.
כדי להכין ציפוי, כף קל 1/4 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר, שיבולת שועל וקינמון בקערה; חותכים 2 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מפזרים ציפוי על מילוי אגס.
מכסים באופן רופף בנייר כסף; אופים ב 400 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד השחמה תוססת.
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.