עוגת פירורי פטל-שמנת חמוצה
עוגת פירורי שמנת חמוצה פטל עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 323 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גרידת לימון, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת פירורי חמוציות שמנת חמוצה, שמנת חמוצה-בננה טופי עוגת פירורים, ו אוכמניות אפרסק שמנת חמוצה עוגת פירורים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח במחבת קפיצית 10 אינץ'.
מערבבים 1 קמח כוס, 2/3 כוס סוכר, וגרידת לימון יחד בקערה; מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים במזלג עד שהתערובת מתפוררת. תניח בצד.
מערבבים 1 3/4 כוס קמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה גדולה.
לטאטא יחד את הביצים, שמנת חמוצה, וניל בקערה אחרת עד שהם מעורבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח בקערה הגדולה ומכים עד שאתה מקבל בלילת חלקה ורכה, על 2 דקות.
יוצקים לתוך מחבת מוכן; לכסות עם שכבה אפילו של פטל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 38 עד 42 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך 20 דקות לפני הסרת הצדדים. אבק עם סוכר של ממתקים לשרת.