קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירורים אוכמניות

עוגת פירורים אוכמניות
עוגת פירורים אוכמניות היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר מגורען כ, קמח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת פירורים אוכמניות, אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, ו עוגת פירורים אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון רק מתחיל לקבל צבע על הדף (אתה תהיה אפייה אותו מאוחר יותר), על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
בקערה, לשלב את שיבולת השועל התגלגל, קמח, סוכר חום, 1 אונקיה סוכר מגורען, ולטפטף יחד עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את החמאה הקרה ומשפשפים את החומרים היבשים לתוכו בין האצבעות עד שהחומרים היבשים והחמאה יוצרים בצק מתפורר. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את האוכמניות וגרידת לימון יחד. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר ואת קורנפלור ולהוסיף אוכמניות. לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
יוצקים את תערובת ברי לתוך פגז par-אפוי. קראמבל שיבולת שועל צוננת על האוכמניות, לכסות את העוגה באופן רופף עם נייר ואופים במשך 20 דקות, עד האוכמניות מתחילות להתפוצץ בועה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
הסר את רדיד ואופים עד ציפוי הופך חום זהוב פריך, ואת בועת מיצי אוכמניות בכל רחבי כ 15 דקות נוספות. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה