עוגת פירורים אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורים אוכמניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 466 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-228 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אוכמניות, סוכר חום, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת פירורים אוכמניות, ו דובדבן אוכמניות עוגת פירורים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. מחבת עוגת גריז עם חמאה.
מערבבים חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר בקערה. מערבבים בקינמון, זנגביל, מלח וקמח עד שהתערובת היא המרקם של חול רטוב.
בואו להירגע במקרר בעת ביצוע עוגה.
לעוגה: בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח; להפריש. בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכר.
מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומכים לשלב. לנצח 1/2 מרכיבים יבשים, ואחריו שמנת חמוצה, ולאחר מכן את שאר החומרים יבשים. השתמש מרית גומי לקפל בעדינות פירות יער.
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך מחבת מוכנה וחלק העליון. לשבור פירור לחתיכות 1/2 אינץ ומפזרים באופן שווה על גבי העוגה.
אופים עד פירורים הם זהובים ובוחן עוגה מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי, על 50 דקות.
בואו מגניב 10 דקות לפני שחרור מחבת.