קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פירורים אני

עוגת פירורים אני
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירור ריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 13 x 9 מחבת עוגה אינץ 'או שני 8 מחבתות עוגה עגולות אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מערבבים סוכר וקמח יחד. עם שני סכינים או בלנדר מאפה לחתוך את הקיצור לתוך הקמח והסוכר עד התערובת דומה פירורים גסים (כאילו אתה עושה בצק עוגה). שמור 1/2 כוס של תערובת זו כמו פירורים עבור החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
בצק עוגותבצק עוגות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
לתערובת הקמח הנותרת מוסיפים את אבקת האפייה, הביצים, החלב והוניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים תערובת פירור שמורה מעל.
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 45 דקות (35 דקות אם באמצעות שני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ') או עד מרכז מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור