עוגת פירורים אני
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירור ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 13 x 9 מחבת עוגה אינץ 'או שני 8 מחבתות עוגה עגולות אינץ'.
מערבבים סוכר וקמח יחד. עם שני סכינים או בלנדר מאפה לחתוך את הקיצור לתוך הקמח והסוכר עד התערובת דומה פירורים גסים (כאילו אתה עושה בצק עוגה). שמור 1/2 כוס של תערובת זו כמו פירורים עבור החלק העליון של העוגה.
לתערובת הקמח הנותרת מוסיפים את אבקת האפייה, הביצים, החלב והוניל ומערבבים היטב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
מפזרים תערובת פירור שמורה מעל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 45 דקות (35 דקות אם באמצעות שני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ') או עד מרכז מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.