קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים

עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, קינמון, סוכר חום זהוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת ריבס פירור למעלה, ו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח יחד במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים גושים של גבינת שמנת ועובדים עד שהמרקם גס ומעט גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3
מוסיפים את החתיכות של חמאה קפואה ודופק עד גס עם כמה גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
הסר העליון של מעבד מזון ומפזרים 2 כפות קרם. דופק עד מעורב. להגיע ולצבוט בצק. אם זה לא בא יחד, להוסיף כף שלישית של שמנת. בשלב זה, זה צריך להיראות די מתפורר, אבל הבצק צריך להחזיק יחד כאשר צבט. ריק מתפורר תערובת על משטח נקי ולעצב אותו בעדינות לתוך דיסק. צמרמורת במשך 2 שעות כדי להירגע גלוטן בבצק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
הסר מהמקרר, תן לשבת במשך 15 דקות, להתגלגל לתוך מעגל 12 אינץ ולהתאים לצלחת עוגה עמוקה 9 אינץ ' סטנדרטי. להחזיר צלחת פאי מצופה בצק למקרר ולהתקרר בזמן שאתה מכין מילוי.תוספות: הכינו את זה מיד לאחר הכנת הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים את ריבס בקערה גדולה (כאן שבו כוס מדידה 8 כוס שימושי).
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הסוכר, טפיוקה קמח, גרידה ומערבבים בעדינות כדי לצפות את הריבס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים את המילוי לקליפת העוגה המצוננת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
מורחים באופן שווה עם תל קטן במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מפזרים / להתפורר ציפוי streusel באופן שווה על העוגה כדי לכסות לחלוטין. לחץ עליו קלות לדבוק.
6
שים את העוגה על המדף המרכזי, ואז להגדיר מחבת ללכידת טיפות על המדף מתחתיו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים את העוגה ב 400 במשך 20 דקות. אוהל רופף עם נייר כסף. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.והנה מילוי התפוחים שהשתמשתי בו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מערבבים סוכרים, קינמון, מלח וקמח בקערה גדולה. לשים תפוחים על גבי, לזרוק חמאה על תפוחים ולזרוק הכל כדי לשלב, ציפוי תפוחים עם תערובת סוכר. תוסיף את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
אופים ב 400 במשך 20 דקות, להניח חתיכת נייר רופף על עוגה כדי להגן, ואז לאפות ב 375 במשך כ 40 דקות. הקפד לשים מחבת מעוטרת על המדף מתחת לעוגה לתפוס טיפות!
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

מרכיבים