עוגת פירות
עוגת פירות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך קרמי עוגה בלתי מוסווים, קורנפלור, חצי שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די טוב. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות מאפיית מגנוליה-להפוך מאפינס בדיוק כמו שהם עושים במאפייה, עוגת פירות, ו עוגת פירות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מניחים כל קרום עוגה לתוך צלחת פאי 9 אינץ', מאפה קו עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום ושכבה של משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של קרום הם זהובים, על 10 דקות. בזהירות להסיר את רדיד ומשקולות ואופים עד הקרום יש להגדיר, על 5 דקות יותר.
הסר מהתנור; להפריש להתקרר.
להביא 3/4 כוס מים, מיץ ליים, סוכר, ואת הנוזל השמור מתפוזי מנדרין לרתיחה בסיר מעל חום בינוני.
מערבבים קורנפלור ו 1 כף מים בקערה קטנה; מערבבים לתוך הסיר. תמשיך להרתיח עד שהסירופ יתעבה.
לטאטא את החלב, חצי וחצי, ותמצית וניל לתערובת פודינג וניל בקערה גדולה. אפשר לפודינג להתעבות במשך 5 דקות לפני שהוא מתפשט באופן שווה לתוך קרום העוגה האפוי. מסדרים את התותים, קיווי, משמשים, ומנדרין תפוז מגזרים דקורטיביים על הפודינג.
טפטוף זיגוג מוכן ביסודיות על כל עוגה. צ ' יל במקרר לפני ההגשה.