עוגת פירות
אם יש לך מלח, קרם פרש, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו טרט Flambée, עוגת פירות, ו טארט בייקון ובצל Alsatian (Flambée טארט) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק: להפעיל את השמרים על ידי שילוב של מים פושרים, שמרים וסוכר. מערבבים יחד ולתת לשבת עד התערובת הופכת מוקצף קצף מריח מאוד שמרים, על 10 דקות.
שים את הקמח בקערת ערבוב ולעשות באר במרכז.
מוסיפים את שמן הזית, המלח ותערובת השמרים המופעלת. מערבבים עד הבצק מגיע יחד ויוצר כדור.
אבק משטח עבודה נקי עם קמח ללוש את הבצק עד שהוא חזק ומוצק, 5 עד 7 דקות.
מניחים את הבצק בחזרה בקערת הערבוב, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לשבת במקום חם עד שהבצק הוכפל בגודל, בערך 1 שעה.
לציפוי: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה, רחבה ולתת לו כמה טיפות של שמן זית. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבייקון עד שהוא חום ופריך.
להסיר את הבייקון מהמחבת ולהזמין על מגבות נייר.
מוסיפים את הבצל למחבת, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים עד הבצלים נבלו והם רכים מאוד, כ -10 דקות.
הסר את המכסה ומבשל את הבצל עד שהם רכים מאוד ומקורמלים. זה ייקח קצת זמן, אולי עד 45 דקות. מערבבים את הבצלים מדי פעם לשים לב לא לתת להם לשרוף, אבל לא למהר את זה! כאשר הבצלים הם באמת חום ומתוק, להסיר אותם מהחום והשמורה.
שלב את קרם פרש ו fromage blanc.
מחלקים את הבצק לתוך 4 כדורים אפילו לגלגל אותם עד שהם 1/8 כדי 1/16 אינץ ' עבה.
מניחים אותם על מגש ואופים אותם בתנור במשך 4 דקות.
הסר את הבצק מהתנור. שמרים כל בצק באופן שווה עם תערובת הגבינה, מניחים שכבה אפילו של בצל מקורמל על הגבינה ומפזרים את הבייקון על גבי הבצל.
החזר את הבצק לתנור עד שהבצק פריך בתחתית והתוספות מבעבעות, 6 עד 8 דקות.