קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוגת פירות

עוגת פירות
אם יש לך מלח, קרם פרש, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו טרט Flambée, עוגת פירות, ו טארט בייקון ובצל Alsatian (Flambée טארט) (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: להפעיל את השמרים על ידי שילוב של מים פושרים, שמרים וסוכר. מערבבים יחד ולתת לשבת עד התערובת הופכת מוקצף קצף מריח מאוד שמרים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
שים את הקמח בקערת ערבוב ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את שמן הזית, המלח ותערובת השמרים המופעלת. מערבבים עד הבצק מגיע יחד ויוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
אבק משטח עבודה נקי עם קמח ללוש את הבצק עד שהוא חזק ומוצק, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מניחים את הבצק בחזרה בקערת הערבוב, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לשבת במקום חם עד שהבצק הוכפל בגודל, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
לציפוי: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את הבייקון במחבת גדולה, רחבה ולתת לו כמה טיפות של שמן זית. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבייקון עד שהוא חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להסיר את הבייקון מהמחבת ולהזמין על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הבצל למחבת, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים עד הבצלים נבלו והם רכים מאוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את המכסה ומבשל את הבצל עד שהם רכים מאוד ומקורמלים. זה ייקח קצת זמן, אולי עד 45 דקות. מערבבים את הבצלים מדי פעם לשים לב לא לתת להם לשרוף, אבל לא למהר את זה! כאשר הבצלים הם באמת חום ומתוק, להסיר אותם מהחום והשמורה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
שלב את קרם פרש ו fromage blanc.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
12
מחלקים את הבצק לתוך 4 כדורים אפילו לגלגל אותם עד שהם 1/8 כדי 1/16 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים אותם על מגש ואופים אותם בתנור במשך 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר את הבצק מהתנור. שמרים כל בצק באופן שווה עם תערובת הגבינה, מניחים שכבה אפילו של בצל מקורמל על הגבינה ומפזרים את הבייקון על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
החזר את הבצק לתנור עד שהבצק פריך בתחתית והתוספות מבעבעות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מפזרים עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)