קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת פירות אגוזים

עוגת פירות אגוזים
עוגת פירות אגוזי לוז לוקחת על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 487 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 10 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצים, אבקת אפייה, קינמון טחון, ופירות. מתכונים דומים: עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake), ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה עמוקה, 20 ס " מ עגולה פח עוגה בשורה את הבסיס ואת הצדדים עם קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
שים את כל אגוזי לוז, בתוספת 1 כף כל אחד הסוכר והקמח, לתוך מעבד מזון וויז עד אגוזי לוז הם בסדר כמו שאתה יכול לקבל אותם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את החמאה, שאריות הסוכר והביצים למעבד, ואז מוסיפים את הוניל, התבלין, כפית המלח, הקמח הנותרים ואבקת האפייה. תוסס עד חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר את הלהב, ולאחר מכן מערבבים את הקוצים המגורדרים, תפוח ופירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
כפית את התערובת לתוך הפח, להחליק את החלק העליון, ואז לפזר עם אגוזי לוז קצוצים, לחיצה עליהם לתוך הבלילה קצת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
7
אופים עבור 1 hr 10 דקות (ראה קצה, להלן), מכסה את החלק העליון באופן רופף עם נייר לאחר 45 דקות, עד העוגה עולה וזהב. מגניב בדיל במשך 20 דקות, ואז להסיר מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת פירות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.