עוגת פירות גרנולה
עוגת פירות גרנולן היא ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך רום מתובל, קליפת תפוז מסוכר, חתיכות פירות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake), ו קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 ° F. בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, אגוזי מלך, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט ומלח; להפריש.
בסיר 1 ליטר, שמן חום, דבש וסוכר מגורען כדי רותח, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים נוזל חם על תערובת שיבולת שועל, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם רטובים.
מורחים במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
אופים 30 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, כ -30 דקות.
מערבבים גרנולה להתפרק. מערבבים חתיכות פירות, אננס, קליפת תפוז וקליפת לימון. אחסן היטב.