עוגת פירות זהב
עוגת פירות זהובה היא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 45 מנות עם 244 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם תמצית ונילן, דובדבנים מסוכרים, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פירות זהב, עוגת פירות ברנדי מוזהבת, ו עוגת פירות לבנה: עוגת הפירות הקלה של ננה ג'פסון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צימוקים בקערה גדולה; מכסים במים רותחים ומניחים לעמוד 5 דקות.
בקערה גדולה נוספת, קיצור שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, קרם האבנית, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב. מערבבים פנימה את אגוזי המלך, האננס, הדובדבנים, הקוקוס והצימוקים.
כפית לתוך תשע משומן 5-3 / 4-ב. איקס 3-אין. איקס 2-אין. מחבתות כיכר.
אופים בחום של 300 מעלות למשך 65-75 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.