עוגת פירות יער מעורבת עם דבש קרום חיטה מלאה
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. וזה טוב. נסו עוגת פירות יער מעורבת עם קרום גרנולה, מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, ו עוגת קציץ פירות יער מעורבת מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח חיטה, סוכר, מלח, ואבקת אפייה בקערת ערבוב.
להקציף יחד את המים, דבש, ויוגורט עד חלקה. מערבבים את תערובת היוגורט לתוך הקמח עד הבצק המתפורר.
מרדדים 2/3 של הבצק כדי להתאים צלחת עוגה 8 אינץ'.
אופים את הקרום התחתון בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. בינתיים, מרדדים את הקרום העליון למעגל 10 אינץ'.
חותכים לרצועות 1/2 אינץ ' עם סכין חיתוך חדה או גלגל מאפה. תניח בצד.
מערבבים מיץ לימון, ביצה לבנה, סוכר וחמאה בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים את האוכמניות וחוזרים לרתיחה נמוכה. מערבבים ברציפות עד פירות יער פרץ.
מניחים boysenberries ותותים פרוסים לתוך קליפת עוגה אפויה, ואז לשפוך את תערובת אוכמניות חם על גבי ומערבבים בעדינות. נקודה עם חמאה, אם תרצה.
מוסיף את רצועות המאפה אחד בכל פעם, אריגת סריג. מקפלים את הקצוות של רצועות הסריג מתחת לקצה של הקרום התחתון וחליל הקרום.
מברשת סריג עם ביצה לשטוף, חלב, או מים, ומפזרים סוכר (אופציונלי).
להחזיר פאי התאספו לתנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 15 עד 20 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במשך 1 שעה ו -30 דקות לפני ההגשה.