עוגת פירות יער משולשים של Nepenthe
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Nepenthe של עוגת פירות יער משולש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 487 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם grand marnier, שיבולת שועל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, טריפל ברי פאי, ו מתוך פאי פירות יער טריפל פאן (מתכונים דומים).
הוראות
על לוח מקומח קל, לגלגל את הבצק (ייתכן שיהיה צורך לרכך במשך 5 או 10 דקות הראשונות) למעגל 12 אינץ'. להתאים למחבת פאי 9 אינץ', לקצץ את כל הקצוות תלויים על הצד, וחליל הקצה עם האגודל. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
עבור המילוי, לשטוף גוף התותים.
חותכים אותם לשניים ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את האוכמניות והפטל וזורקים עם הגרנד מרנייה. בקערה נפרדת, לשלב את הסוכר החום, קורנפלור, וקינמון.
הוסף את פירות יער בעדינות לזרוק.
לציפוי, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אגוזי מלך, וחמאה בקערה של מעבד מזון. דופק עד התערובת דומה אפונה קטנה. כדי לעשות ביד, לחתוך את החמאה לתוך הקמח והסוכר, באמצעות חותך מאפה. דק קוצצים את האגוזים ומוסיפים יחד עם שיבולת השועל.
ממלאים את קליפת העוגה הצוננת עם המילוי ומכסים ביסודיות עם ציפוי.
אופים במשך 1 שעה, עד מבעבע וזהוב חום על גבי.
מאת Nepenthe שלי: סיפורים בוהמיים של מזון, משפחה, ביג סור על ידי רומני סטיל. © 2009 by Romney Steele; צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי שרה רמינגטון. Published by Andrews McMeel Publishing, LLC.