קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר

עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר
אם יש לכם מים, סוכר מגורען, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר, עוגת פירות יער, ו עוגת שמנת פירות יער מעורבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד חלמונים ו 2 כפות מים לשטיפת ביצים. שים תבנית אפייה במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
פתח 1 גיליון מאפה על 12 אינץ ' מרובע של קלף מברשת בכל רחבי עם ביצה לשטוף. דקור את כל המשטח באופן שווה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
פתח גיליון מאפה שני על קרש חיתוך וחתוך החוצה 1 1/4 אינץ ' רחב רצועת זווית ימנית לאורך 2 קצוות סמוכים עם סכין קטנה חדה, שמירה על נשאר מרובע לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מקום זווית ישרה על 1 פינה על גבי 2 קצוות סמוכים של מאפה דקר כדי ליצור רבע הראשון של טארט.
5
מעבירים מאפה על קלף לתבנית אפייה במקפיא וצננים עד המשרד, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
העברת מאפה על קלף מן המקפיא כדי קרש חיתוך לקצץ 1/4 אינץ ' רחב רצועה מכל 4 הקצוות באמצעות קצה של סכין קטנה סרגל חיתוך כל הדרך דרך מאפה. הפוך 1/4 אינץ 'ארוך חתכים אנכיים דרך שכבות כפולות של קצה על 1/2 אינץ' בנפרד (כדי לעזור הצדדים לעלות באופן שווה).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
החזר מאפה על קלף לתבנית אפייה במקפיא וצנן עד מוצק אבל לא מוצק, כ -10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מחממים תנור ל 232° ומחממים תבנית אפייה נוספת על המדף הנמוך ביותר בתנור עד חם, כ 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר תבנית אפייה מהתנור והעבר מאפה על קלף ממקפיא לסדין חם.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים מאפה על המדף הנמוך ביותר של התנור עד חום זהוב נפוח ועמוק (קצת כהה מהרגיל כך קצוות כפולים מבושלים דרך), 14 עד 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מעבירים מאפה על קלף למתלה כדי להתקרר.
12
חזור על הנוהל עם הנותרים 3 חבילות בצק עלים לעשות הנותרים 3 רביעים של טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1
תערובת גבינת שמנת וסוכר מגורען במעבד מזון עד שהסוכר מומס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים ג ' ינג ' ר ודופק עד קצוץ דק תערובת משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1
אם מאוד נפוח, בעדינות לשטח חלקים פנימיים של מאפה (שכבה אחת) מעט עם כף היד שלך. התאימו רביעים יחד על לוח שטוח כדי ליצור פגז טארט מרובע ענק, זמירה בתוך הקצוות של כל רביע מעט עם סכין משונן כדי לעזור לרביעים להתאים יחד בצורה חלקה. "דבק" הקצוות הפנימיים יחד עם קצת קרם ג ' ינג 'ר, ולאחר מכן להפיץ שאריות קרם ג' ינג ' ר באופן שווה על טארט, עוזב קצוות כפולים כמו גבול.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2
מסדרים תותים דפוס דקורטיבי על שמנת. מביאים ג ' לי לרתיחה עם הנותרים 2 כפות מים, לטאטא עד חלקה, ואז זיגוג מבשלים 1 דקה. לזרוק שלושה רבעים של זיגוג עם אוכמניות בקערה גדולה אוכמניות כף על טארט כדי לכסות קרם בין תותים, עולה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מברישים תותים עם זיגוג נשאר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
* כל 4 רביעים של מאפה יכול להיות מוכן (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה וערימה במקפיא בין גיליונות נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
2
בואו כל סעיף לעמוד בטמפרטורת החדר עד כבר לא קפוא מוצק אבל עדיין מוצק, על 5 דקות, לפני האפייה.* קרם ג ' ינג ' ר יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* טארט התאספו ניתן לשמור בטמפרטורת החדר מגניב 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא