עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר
אם יש לכם מים, סוכר מגורען, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר, עוגת פירות יער, ו עוגת שמנת פירות יער מעורבת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חלמונים ו 2 כפות מים לשטיפת ביצים. שים תבנית אפייה במקפיא.
פתח 1 גיליון מאפה על 12 אינץ ' מרובע של קלף מברשת בכל רחבי עם ביצה לשטוף. דקור את כל המשטח באופן שווה עם מזלג.
פתח גיליון מאפה שני על קרש חיתוך וחתוך החוצה 1 1/4 אינץ ' רחב רצועת זווית ימנית לאורך 2 קצוות סמוכים עם סכין קטנה חדה, שמירה על נשאר מרובע לשימוש נוסף.
מקום זווית ישרה על 1 פינה על גבי 2 קצוות סמוכים של מאפה דקר כדי ליצור רבע הראשון של טארט.
מעבירים מאפה על קלף לתבנית אפייה במקפיא וצננים עד המשרד, כ -10 דקות.
העברת מאפה על קלף מן המקפיא כדי קרש חיתוך לקצץ 1/4 אינץ ' רחב רצועה מכל 4 הקצוות באמצעות קצה של סכין קטנה סרגל חיתוך כל הדרך דרך מאפה. הפוך 1/4 אינץ 'ארוך חתכים אנכיים דרך שכבות כפולות של קצה על 1/2 אינץ' בנפרד (כדי לעזור הצדדים לעלות באופן שווה).
החזר מאפה על קלף לתבנית אפייה במקפיא וצנן עד מוצק אבל לא מוצק, כ -10 דקות יותר.
מחממים תנור ל 232° ומחממים תבנית אפייה נוספת על המדף הנמוך ביותר בתנור עד חם, כ 2 דקות.
הסר תבנית אפייה מהתנור והעבר מאפה על קלף ממקפיא לסדין חם.
אופים מאפה על המדף הנמוך ביותר של התנור עד חום זהוב נפוח ועמוק (קצת כהה מהרגיל כך קצוות כפולים מבושלים דרך), 14 עד 16 דקות.
מעבירים מאפה על קלף למתלה כדי להתקרר.
חזור על הנוהל עם הנותרים 3 חבילות בצק עלים לעשות הנותרים 3 רביעים של טארט.
תערובת גבינת שמנת וסוכר מגורען במעבד מזון עד שהסוכר מומס והתערובת חלקה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ודופק עד קצוץ דק תערובת משולב היטב.
אם מאוד נפוח, בעדינות לשטח חלקים פנימיים של מאפה (שכבה אחת) מעט עם כף היד שלך. התאימו רביעים יחד על לוח שטוח כדי ליצור פגז טארט מרובע ענק, זמירה בתוך הקצוות של כל רביע מעט עם סכין משונן כדי לעזור לרביעים להתאים יחד בצורה חלקה. "דבק" הקצוות הפנימיים יחד עם קצת קרם ג ' ינג 'ר, ולאחר מכן להפיץ שאריות קרם ג' ינג ' ר באופן שווה על טארט, עוזב קצוות כפולים כמו גבול.
מסדרים תותים דפוס דקורטיבי על שמנת. מביאים ג ' לי לרתיחה עם הנותרים 2 כפות מים, לטאטא עד חלקה, ואז זיגוג מבשלים 1 דקה. לזרוק שלושה רבעים של זיגוג עם אוכמניות בקערה גדולה אוכמניות כף על טארט כדי לכסות קרם בין תותים, עולה מעט.
מברישים תותים עם זיגוג נשאר.
* כל 4 רביעים של מאפה יכול להיות מוכן (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה וערימה במקפיא בין גיליונות נייר קלף.
בואו כל סעיף לעמוד בטמפרטורת החדר עד כבר לא קפוא מוצק אבל עדיין מוצק, על 5 דקות, לפני האפייה.* קרם ג ' ינג ' ר יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* טארט התאספו ניתן לשמור בטמפרטורת החדר מגניב 3 שעות לפני ההגשה.