עוגת פירות משמש ושקד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל משמש & עוגת שקדים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם אבקת אפייה, שרי, שקדים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת פירות משמש, עוגת פירות עם ציפוי משמש חמאה, ו עוגת פירות דובדבן-שקדים יבשים.
הוראות
מערבבים את הסולטנות והשרי ומניחים בצד עבור 1 hr להשרות.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
משמנים פח עוגה עמוק, 23 ס "מ עם תחתית רופפת, ומסדרים את הבסיס והצדדים בשכבה כפולה של קלף אפייה שמגיע כ-2.5 ס" מ מעל צדי הפח. בקערת הערבוב הגדולה ביותר שלך, לנצח את החמאה, סוכר ווניל יחד עד חיוור ורך. לנצח את הביצים אחד אחד.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, ואת הקרקע ושקדים flaked. לאחר מכן, מוסיפים את הסולטנים הספוגים עם כל שרי שנשאר, משמשים מיובשים, את הקליפה המעורבת, ואת כל ההתלהבות והמיץ.
לגרד לתוך קופסת העוגה, להחליק את פני השטח.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 1 שעות 25 דקות. לתקוע עם שיפוד במרכז כדי לבדוק את זה מבושל אם שיפוד יוצא עם כל תערובת לא מבושלת דבוקה אליו, אופים במשך 10 דקות יותר לפני הבדיקה שוב. מגניב בקופסת השימורים. מעוטר, או עטוף גדולנייר נייר רדיד, העוגה תשמור עד חודש.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגת פירות עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "