קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פירות קלה

עוגת פירות קלה
צריך קינוח צמחוני? עוגת פירות קלה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. המתכון הזה מ Allrecipes יש 4 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אתרוג מסוכר, צימוקים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, עוגת פירות מסוכרת קלה, ו Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף וצימוקים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2
חותכים קליפה ברצועות דק נייר. שקדים Blanch, וחתיכה לאורכו. חותכים דובדבנים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3
מערבבים פירות ואגוזים בקערה גדולה, ומוסיפים 1/2 כוס קמח מנופה; מערבבים עד פירות מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחבתות גריז ועוגת קו עם 3 שכבות של נייר שעווה כבד, או 2 שכבות נייר חום. מחבתות עגולות אלה הם לפחות 3 אינץ ' עמוק. המחבת הקטנה היא ברוחב 6 אינץ', והמחבת בגודל בינוני היא ברוחב 9 אינץ'. גריז שוב. מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
קרם חמאה עד רכות; להוסיף תמציות קליפה לימון. בהדרגה להוסיף סוכר, ערבוב עד שמנת. מקציפים ביצים עד צבע בהיר ולימון, ומוסיפים לתערובת מוקצפת. מכים יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
לנפות יחד הנותרים 2 כוסות קמח עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים מרכיבים יבשים אלה לסירוגין עם תערובת פירות ואגוזים, מתקפלים בעדינות עד בשילוב טוב. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
הפוך את הבלילה לפחי עוגה מוכנים, ממלא 2/3 מלא ומפיץ הבלילה באופן שווה.
9
אופים עוגה קטנה במשך 1 1/2 שעות, ואת העוגה בגודל בינוני במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר מהתנור. אפשר לעמוד בדיל 5 דקות. להפוך את העוגה על מתלה עוגה תיל להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות