עוגת פלנטיין (TORTA DE PLATANO MADURO)
עוגת PLANTAIN (TORTA DE PLATANO MADURO) דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 183 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 150 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גבינת מוצרלה, קינמון טחון, רסק גויאבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי המתכונים הקולומביאנים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת PLANTAIN (TORTA DE PLATANO MADURO), Torta de Plátano Maduro con Bocadillo y Queso, ו Ripe Plantain Balls (Buñuelos de Plátano Maduro).
הוראות
לקלף את plantains ולחתוך אותם לרצועות דקות על ¼ " בעובי. מחממים התנור ל 350° f.In מחבת עמוקה, להוסיף שמן צמחי.
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את פרוסות plantain ומטגנים במשך כ 2 דקות, ערבוב וסיבוב מדי פעם.
הסר את plantains באמצעות כפית מחוררת ולהעביר אותם לצלחת מרופדת במגבות נייר לספוג עודפי שמן ולהגדיר aside.In קערה בינונית, לשלב חלב, ביצים מכות, סוכר, קינמון, ממרח גויאבה, קוביות גבינה ו plantain מטוגן.
יוצקים תערובת למחבת אפייה משומנת, מפזרים גבינה מגוררת על גבי ואופים במשך 30 דקות.