עוגת פקאן
המתכון פאי פקאן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 550 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
בקערה גדולה, מניחים את השומן והחמאה.
מוסיפים את הקמח והמלח ומשפשפים יחד באצבעות כדי ליצור כדורים קטנים.
מוסיפים את המים הקרים, 1 כף בכל פעם, מערבבים את תערובת הקמח בין כל כף. רק להוסיף מספיק מים עד הבצק מגיע יחד בכדור אחד גדול.
מורחים קצת קמח על פיסת נייר שעווה ומניחים את הבצק עליה.
מפזרים קצת יותר קמח על גבי הבצק ולהמשיך לגלגל את הבצק עד עובי הרצוי, על 1/8 אינץ ' עבה. מקפלים את הבצק פעם אחת כדי לעשות חצי ירח ושוב לעשות את זה רבע ירח.
הסר את הבצק מנייר השעווה ומניח לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לפתוח את הבצק כך שהוא מכסה את כל המחבת. לחץ על הבצק בעדינות למחבת. באמצעות מזלג, crimp את הקצוות של הבצק לאורך קצה מחבת העוגה לחתוך בצק עודף עם סכין זיווג. תניח את קליפת העוגה בצד.
מחממים התנור ל 325 מעלות F. בקערה, לשלב את סירופ תירס, סוכר, חמאה, וניל, וביצים.
מערבבים עם מקצף עד משולב היטב.
מניחים את הפקאן במעטפת העוגה ושופכים תערובת על אגוזים. תיזהר לא להציף את הקליפה.
אופים את העוגה במשך 45 דקות. העוגה צריכה להיות מוצקה וזהובה.
תן לפאי להתקרר לפני החיתוך. העוגה עשויה להיות מקושטת עם קצפת, אגוזים ונענע.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתפים ערבה ריזלינג יבש. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![מרתפים ערבה ריזלינג יבש]()
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.