עוגת פקאן
עוגת פקאן היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1028 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פקאן ללא גלוטן עם פירורי פקאן וזיגוג פרליין, זמן לחגוג עם עוגה-קלוי אגס & עוגת פקאן קפה, ו עוגת רום פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר חום, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
ממיסים גרגרי קפה ב 3 כפות מים חמים; מערבבים בחלב ווניל.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מקפלים בפקאנים.
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת 10 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 עד 15 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.