עוגת פקאן בורבון שני טון
עוגת פקאן שני טון ויסקי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1489 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 111 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי פקאן, אגוז מוסקט טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פקאן בורבון שני טון, עוגת בורבון-פקאן, ו עוגת פקאן איור בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מעט מחבת עוגת מלאכים.
לנפות קמח, אבקת אפייה ואגוז מוסקט יחד בקערה גדולה. בקערה קטנה, לערבב 3/4 כוס ויסקי, חלב וניל.
בקערה גדולה, השתמש במערבל חשמלי במהירות בינונית כדי לנצח את החמאה עד חלקה וקרם. הכה בסוכר חום עד התערובת היא רכה.
מוסיפים את הביצים לתערובת, מכים אחד בכל פעם.
מערבבים את תערובת הקמח ואת תערובת הבורבון לתוך קערה גדולה, כמויות קטנות בכל פעם. באמצעות כף עץ, מערבבים את חתיכות הפקאן לתוך הבלילה.
להעביר את הבלילה למחבת עוגת מזון מלאך מוכן. מסדרים את חצאי הפקאן במעגלים על גבי עוגה.
מכסים את המחבת בנייר כסף.
אופים 1 שעה 40 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר רדיד ואופים עוד 20 דקות.
תן את העוגה מגניב 20 דקות לפני הסרת אותו מהמחבת. לנקב את העוגה עם מזלג או סכין בכמה מקומות ויוצקים 1 כוס ויסקי על העוגה.