עוגת פקאן בטטה עם גלידת קינמון
עוגת פקאן בטטה עם גלידת קינמון עשויה להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1504 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, חלמונים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו בטטה ופקאן לחמניות קינמון עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פגז עוגה 6 עד 8 דקות או עד השחמה קלה; הסר מהתנור. טמפרטורה נמוכה יותר ל-35
מערבבים בטטה ו -4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
להוסיף 1/2 כפית וניל והבא 3 מרכיבים; מערבבים עד חלק ומשולב לחלוטין.
מורחים בשכבה זוגית בתחתית הקליפה.
מוסיפים פקאנים קצוצים באופן שווה על תערובת בטטה.
להניח חצאי פקאן שטוח במעגל סביב המערכת.
מערבבים סוכר מגורען ו 2 ביצים גדולות בקערה נפרדת; לטאטא עד מעורבב היטב.
לטאטא סירופ תירס, חמאה מומסת, ונשאר 1 כפית וניל.
יוצקים תערובת לאט על שכבת פקאן. אל תמלא יותר מדי. (ייתכן שיש לך עודף.)
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד העוגה הוא נפוח, סט, חום זהוב.