קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פרוסות אוכמניות

עוגת פרוסות אוכמניות
עוגת פרוסות אוכמניות עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 196 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 218 אוהדים. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, תפוחים, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת אוכמניות-תפוח עץ, רוטב חמוציות סלאב פאי, ו עוגת לוח תפוחים.

הוראות

1
לעצב את הבצק: קו 12 על ידי 17 אינץ 'גיליון אפייה מעוטר עם פיסת נייר קלף 12-x 22 אינץ', מקמט את הנייר לאורך הקצוות התחתונים ומאפשר נייר עודף לתלות על הקצוות של גיליון האפייה. קמח קל סיכה מתגלגל ומשטח העבודה שלך לגלגל את הבצק לתוך מלבן גדול מספיק כדי בשורה לחלוטין את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה. לחץ על הבצק על הקלף ולחץ על הקצוות לאורך הקירות. צנן את הבצק בצורת על הסדין במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
הפוך את הקרמבל: בקערה גדולה, לשלב את שיבולת השועל, קמח, סוכר חום, ומלח וקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תוסיף את החמאה הקרה. השתמש באצבעות שלך כדי לשפשף את החומרים יבשים לתוך החמאה עד שהוא משולב היטב. צנן את הקרמבל לפחות שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
להרכיב את העוגה: להתאים מתלה תנור נמוך עמדה באמצע ולחמם מראש תנור 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
חותכים את התפוחים המקולפים לשניים במורד הציר (מלמעלה למטה).
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מניחים את הצד השטוח של התפוחים על קרש החיתוך וחותכים את התפוחים לחתיכות עבות 1/4 אינץ'. בקערה קטנה, להקציף יחד סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים בערך חצי מתערובת הסוכר על החלק התחתון את קליפת העוגה הצוננת, בצורת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
מפזרים חצי (כ 3 אונקיות) של חמוציות טריות על הקרקעית, ואז בערך לקצוץ את החמוציות הנותרות, רק מספיק כדי לנקב כל אחד. לארוז את פרוסות התפוח לתוך הקליפה אז הם נחים על הצדדים השטוחים שלהם. לזרוק את החמוציות הקצוצות עם הסוכר, ואז מפזרים חמוציות ואת שאר הסוכר באופן שווה מעל. לשבור את הקרמבל הצונן לחתיכות קטנות ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1
אופים את העוגה ב 218° במשך 20 דקות, ולאחר מכן לסובב, לכסות את המילוי באופן רופף עם נייר, ולהפוך את החום עד375.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
אופים עד המילוי מבעבע במרכז ואת הקרום ואת הקרום הם חום זהוב, 50 עד 55 דקות יותר. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף