עוגת פרלין שיבולת שועל
עוגת פרלין שיבולת שועל היא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו דלעת פרלין שיבולת שועל אפוי, עוגיות קינמון טופי פרלין שיבולת שועל, ו גלידת פרליין שיבולת שועל עם רוטב ברי חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9 אינץ ' מחבת מרובעת. בקערה בינונית, לשלב מים רותחים ושיבולת שועל. מערבבים, ולאחר מכן להפריש במשך 40 דקות. לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה, 1 כוס סוכר חום 1 כוס סוכר לבן עד אור ורך. הכה ב 2 ביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים בוניל. מקציפים בתערובת שיבולת השועל. בהדרגה להכות בתערובת הקמח.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. בעוד העוגה אפייה להכין ציפוי.
בקערה בינונית, קרם 3 כפות חמאה 3/4 כוס סוכר חום עד חלקה. הכה ב 1 ביצה ו 3 כפות חלב. מערבבים בקוקוס ופקאנים.
מורחים על עוגה חמה. להחזיר את העוגה לתנור במשך 10 דקות או עד הציפוי הוא זהב. מגניב לחתוך לריבועים.