עוגת פרלין תפוחים
פאי פרלין תפוחים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם מלח, פקאן, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב 2/3 כוסות קמח 1 כפית מלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. לחלק לשניים; צורה ל 2 סיבובים שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום ל 218°. עם מערוך משונן, לגלגל מאפה אחד עגול 2 אינץ 'גדול יותר הפוך צלחת עוגת זכוכית 10 אינץ'. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, 2/3 כוס הפקאן, 1/3 כוס קמח, קינמון, אגוז מוסקט ו 1/4 כפית מלח.
הוסף תפוחים; לזרוק מעיל. כפית לצלחת עוגה מצופה מאפה.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות; מפזרים על תפוחים. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1/2 אינץ ' מן שולי צלחת עוגה.
לגלגל סיבוב אחר של מאפה לתוך סיבוב 11 אינץ'. מקפלים לתוך רביעייה וחותכים חריצים כך קיטור יכול לברוח. להתפתח מאפה מעל מילוי; לקצץ תלוי קצה 1 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומתגלגלים בקצה העליון מתחת לקצה התחתון, לחיצה על שפת חותם; חליל לפי הצורך. כיסוי קצה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 50 עד 60 דקות או עד הקרום הוא חום ומיץ מתחיל בועה דרך חריצים בקרום, הסרת רדיד במשך 15 דקות האחרונות של אפייה.
בסיר 1 ליטר, מניחים סוכר חום, נשאר 1/3 כוס פקאן וחצי. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר נמס.