קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פתית שלג וניל

עוגת פתית שלג וניל
עוגת פתית שלג וניל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ריבת פטל, תערובת עוגה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו וניל הל לחם שלג עוגיות סנדוויץ עם אספרסו קרם חמאה מילוי # fbcookieswap, עוגת פתית שלג, ו עוגת פתית שלג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הכן עוגת הבלילה ואופים לפי הוראות על החבילה עבור 2 (9 אינץ') שכבות עגולות, מיזוג 1 pkg. פודינג יבש לערבב לתוך הבלילה לפני לשפוך לתוך מחבתות מוכנות. עוגות מגניב ב 10 דקות מחבתות.; הפוך על מדפים תיל. בעדינות להסיר מחבתות; עוגות מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים, לצייר 3 או 4 צורות פתית שלג על נייר, החל בגודל מ 1 עד 3 אינץ ' בקוטר.
4
מניחים על מגש; מכסים בנייר שעווה. ממיסים שוקולד לפי הוראות החבילה; מגניב 5 דקות. כף לתוך שקית פלסטיק resealable קטן; לחתוך פינה קטנה את החלק התחתון של התיק. עקבות על פתיתי שלג עם שוקולד, סידור מחדש דפוסים לפי הצורך לעשות בסך הכל 35 פתיתי שלג שוקולד. הקפאה 10 דקות. או עד שהשוקולד יהיה מוצק. בזהירות להעביר פתיתי שלג לצלחת; לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
מקציפים הנותרים תערובת פודינג יבש, סוכר וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות. מערבבים בשוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ריבה, ואז 1/3 של תערובת פודינג. מכסים בשכבת העוגה שנותרה. כפור העליון בצד של העוגה עם תערובת פודינג הנותרים. לקשט עם פתיתי שלג שוקולד. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה