עוגת פתית שלג פשוטה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 239 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הדובדבן סוכר, עוגת חג המולד עגול ס " מ, חלבוני ביצה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגת פתית שלג, עוגת פתית שלג, ו עוגת פתית שלג נוצצת (מתכונים דומים).
הוראות
מברישים את החלק העליון של עוגת חג המולד עם דבש.
מרדדים את המרציפן, ולאחר מכן לקצץ כדי להתאים את החלק העליון של העוגה, באמצעות העוגה עצמה או בדיל העוגה כתבנית.
הנח את המרציפן על גבי העוגה, ולאחר מכן לחץ בעדינות.מקציפים קלות את החלבונים עם מזלג, רק כדי לשבור אותם, ואז בהדרגה להכות את הסוכר מנופה עד שיש לך הדובדבן שיוצר פסגות רכות. הכה בגליצרין כדי לעצור את הדובדבן מלקבל קשה מדי.
מורחים ומערבלים עבה הדובדבן על המרציפן, ואז לפזר עם דראג ' י כסף. לקשט על ידי עטיפה סביב סרט כסף ולאחר מכן את סרט פתיתי שלג ברור.