עוגת צב גבינת שמנת
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, "תמצית ונילן", "ציפוי דולצ'ה", ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גלידה צב, עוגת גלידה צב ים, ו גבינות שמנת צב כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 13x9x2 אינץ ' מחבת עוגת מתכת.
מפזרים 1/2 כוס שקדים ו 1/2 כוס פקאן על תחתית המחבת.
מערבבים את העוגה, 1 1/4 כוסות מים, שמן וביצים בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות במהירות נמוכה עד תערובת הוא רטוב, על 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בהדרגה אבקת סוכר (תערובת תיצור גושים); מערבבים גבינת שמנת.
להקציף עד חלקה, על 1 דקה.
יוצקים תערובת גבינת שמנת בסרטים גדולים על גבי בלילת עוגה במחבת. באמצעות סכין, מערבולת תערובת לתוך הבלילה (לא overmix).
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז (בחלק העוגה בלבד) יוצא נקי, על 50 דקות (החלק התחתון של העוגה יהיה לח מאוד). עוגה מגניבה במחבת על מתלה.
מפזרים 1/2 שקדים כוס הנותרים 1/2 פקאן כוס על עוגה.
מערבבים סוכר וקקאו בקערה בינונית. להביא חלב וחמאה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף תערובת אבקת סוכר לטאטא עד מומס.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס ומקציפים עד חלקה.
טפטוף חם הדובדבן על העוגה.
בואו לעמוד עד סט, על 2 שעות.
טפטוף ציפוי קרמל מעל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)