קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת צב גבינת שמנת

עוגת צב גבינת שמנת
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, "תמצית ונילן", "ציפוי דולצ'ה", ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גלידה צב, עוגת גלידה צב ים, ו גבינות שמנת צב כוסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 13x9x2 אינץ ' מחבת עוגת מתכת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מפזרים 1/2 כוס שקדים ו 1/2 כוס פקאן על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את העוגה, 1 1/4 כוסות מים, שמן וביצים בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות במהירות נמוכה עד תערובת הוא רטוב, על 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בהדרגה אבקת סוכר (תערובת תיצור גושים); מערבבים גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
להקציף עד חלקה, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים תערובת גבינת שמנת בסרטים גדולים על גבי בלילת עוגה במחבת. באמצעות סכין, מערבולת תערובת לתוך הבלילה (לא overmix).
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז (בחלק העוגה בלבד) יוצא נקי, על 50 דקות (החלק התחתון של העוגה יהיה לח מאוד). עוגה מגניבה במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מפזרים 1/2 שקדים כוס הנותרים 1/2 פקאן כוס על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1
מערבבים סוכר וקקאו בקערה בינונית. להביא חלב וחמאה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף תערובת אבקת סוכר לטאטא עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים שוקולד צ ' יפס ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4
טפטוף חם הדובדבן על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
5
בואו לעמוד עד סט, על 2 שעות.
6
טפטוף ציפוי קרמל מעל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים