עוגת צימוקים חמוציות
עוגת צימוקים חמוציות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 463 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר, מים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו צימוקים חמוציות פאי, קוגל אוכמניות צימוקים רום, ו עוגת צימוקים חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קמח ומלח. בקערה אחרת, לשלב שמן ומים. מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור. צורה לכדור; לחלק את הבצק לשניים כך כדור אחד הוא מעט גדול יותר מהשני.
מחלקים את הבצק לשניים כך שכדור אחד גדול מעט מהשני.
לגלגל כדור גדול יותר על משטח מקומח קלות כדי להתאים 9-in או 10-in. צלחת פאי.
מעבירים מאפה לצלחת פאי. לקצץ מאפה אפילו עם קצה הצלחת; להפריש.
למילוי, בסיר גדול, לשלב את הסוכר, קמח, קינמון, מלח ואגוז מוסקט; בהדרגה לערבב מיץ תפוזים עד חלקה. מערבבים חמוציות וצימוקים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל ומערבבים על חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות.
מרדדים את המאפה שנותר כדי להתאים העליון של עוגה; מקום מעל מילוי. לקצץ, לאטום וקצוות חליל.
חותכים חריצים בחלק העליון או להשתמש 1-1/2-in. חותך עלים הולי לעשות עיצוב.
מברשת מאפה עם חלב אם תרצה.
אופים ב 400° במשך 35-40 דקות או עד חום זהוב ומילוי הוא מבעבע. מגניב על מתלה תיל. מקררים שאריות.