עוגת צימוקים מבושל אני
עוגת צימוקים מבושל אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 346 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. . אם יש לכם שמן צמחי, קמח, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת צימוקים מבושלים, עוגת תבלינים מבושלת, ו עוגת תאריך מבושלת (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים צימוקים ב 2 כוסות מים במשך 15 דקות.
מוסיפים שמן צמחי ומים קרים לצימוקים.
מערבבים סוכר, קמח, תבלינים, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מוסיף את תערובת הצימוקים, ומערבבים עד רק מעורבב.
יוצקים לתוך מחבת אפייה משומנת ומקורנת 9 x 13 אינץ', ואופים במשך שעה אחת בתנור 350 מעלות f שחומם מראש (175 מעלות C). זה נעשה אם קיסם יוצא נקי.