עוגת צרור דלעת-הדרים
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 253 קלוריות. מתכון זה משמש 14. אם 57 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת צרורות דלעת-הדרים עשויה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם מיץ תפוזים, ביצים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת צרור תירס ממתקי הדרים, עוגת בונדט וניל פרי הדר, ו עוגת בונדט ג'ינג'ר גדולה עם זיגוג הדרים וויסקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הדלעת, הסוכר, החלב, הביצים, מיץ התפוזים, השמן, טעם המייפל והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמחים, זרעי הפשתן, קליפת התפוז, אבקת האפייה, עמילן התירס, הפרג, תבלין הפאי, המלח והסודה לשתייה; מקציפים בהדרגה לתערובת דלעת עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
אופים בחום של 350 למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה, לטאטא את הסוכר של ממתקים, קליפת תפוז ומיץ מספיק כדי להשיג עקביות הרצוי.