עוגת קוקוס
עוגת קוקוס היא קינוח צמחוני לקטו אובו. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.5 למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-63 גרם שומן. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חלב, חמאה, סוכר וסודה לשתייה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. 77 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האם. עם ציון ספונקולרי של 39%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת קוקוס קלוי של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם קוקוס, עוגת קוקוס קלוי של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם קוקוס, וכבוד: עוגת קוקוס עם מילוי קרם קוקוס וקרם גבינת שמנת.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים 2 תבניות עוגה עגולות (9 אינץ'), ואז מרפדים אותן בנייר אפייה. משמנים אותם שוב ומפדרים קלות בקמח.
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במנעול, מקרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית-גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד לקבלת צהוב בהיר ואוורירי. פורצים את הביצים לקערה קטנה. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מגרדים את הקערה פעם אחת במהלך הערבוב.
מוסיפים את תמציות הווניל והשקדים ומערבבים היטב. התערובת עשויה להיראות מקולקלת; אל תדאג.
בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. עם המיקסר על מהירות נמוכה מוסיפים לבלילה לסירוגין את החומרים היבשים והחלב ב-3 חלקים, מתחילים ומסיימים בחומרים יבשים.
מערבבים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את 4 אונקיות הקוקוס עם מרית גומי.
יוצקים את הבלילה באופן שווה ל-2 התבניות ומחליקים את החלק העליון בעזרת סכין.
אופים במרכז התנור במשך 45 עד 55 דקות, עד שהחלק העליון משחמם ובוחן עוגה יוצא נקי. מצננים על רשת אפייה למשך 30 דקות, ולאחר מכן הופכים את העוגות על רשת אפייה לסיום הקירור.
להקפאה, בקערת מערבל חשמלי מצויד במנעול, מערבבים במהירות נמוכה את גבינת השמנת, החמאה, הווניל ותמצית השקדים.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה (לא להקציף!).
להרכבה מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה שטוחה כשהצד העליון כלפי מטה ומורחים בציפוי.
מניחים את השכבה השנייה מלמעלה, הצד העליון כלפי מעלה, ומקפיאים את החלק העליון והצדדים. לקישוט העוגה, מפזרים מלמעלה קוקוס ומהדקים קלות עוד קוקוס על הדפנות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קוקוס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.