עוגת קוקוס קלוי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה, ו לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9×13 מחבת מתכת עם תרסיס אפייה.עם מיקסר חשמלי, לנצח את החלבון ביצה בטמפרטורת החדר עד פסגות רכות טופס. תניח בצד.עם מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר בקערת ערבוב גדולה עד אור ורך.
מערבבים את חלב הקוקוס, חלב רגיל ווניל בכוס מדידה.
מערבבים את החומרים היבשים (קמח דרך מלח) בקערה קטנה ומערבבים במשך 30 שניות.עם המיקסר על נמוך או ביד באמצעות כף גדולה או מגרד מרית, להוסיף את התערובת היבשה ואת תערובת החלב לתערובת מוקרם לסירוגין. מערבבים עד מעורבב.עם מגרד סיליקון או מה כלי גירוד יש לך, לקפל את החלבונים ביצה מוכה.
יוצקים לתוך המחבת ואופים על המדף המרכזי במשך 35 עד 40 דקות (עשוי לקחת עד 45).
מניחים על מתלה תיל ולתת מגניב.בינתיים, לתקוע חורים בעוגה עם שיפוד מרווח על ½ אינץ ' זה מזה.
מערבבים את חלב מרוכז וחלב קוקוס ושופכים על העוגה, בהדרגה, ומאפשרים לתערובת לטפטף לתוך החורים. מכסים ומקררים את העוגה לפחות שעתיים.הפוך את הציפוי. בקערה גדולה, לנצח את השמנת עד עבה.
מוסיף את הסוכר והכה עד פסגות נוקשות להתחיל להיווצר. מקציפים את הוניל.
מורחים או מקטרות על העוגה ומפזרים קוקוס קלוי.