מתכון זה מכין 12 מנות עם 986 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גליל עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את העוגה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. חמאה שלוש תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הקציפו את הסוכר והביצים המגורענים בקערה גדולה ונפרדת עד לאיחוד. מערבבים בהדרגה את השמן הצמחי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את תערובת הקמח, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה את וניל וצבע המאכל האדום.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-40 דקות. מצננים את העוגות במחבתות למשך 10 דקות, ואז פונים אל מתלים לסיום הקירור; מקלפים את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מכינים את הכפור: מקציפים את גבינת השמנת והחמאה בקערה גדולה עם מערבל עד לקבלת קרם. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד שהתערובת חלקה. מקציפים פנימה את הווניל והאגוזים, ושומרים 2 כפות אגוזים לקישוט. (אתה יכול לעשות את עוגות ו / או ציפוי עד 2 ימים קדימה; לעטוף את עוגות בניילון נצמד ושומרים במקרר את ציפוי.)