קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה

עוגת קטיפה אדומה
מתכון זה מכין 12 מנות עם 986 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גליל עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את העוגה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. חמאה שלוש תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הקציפו את הסוכר והביצים המגורענים בקערה גדולה ונפרדת עד לאיחוד. מערבבים בהדרגה את השמן הצמחי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את תערובת הקמח, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה את וניל וצבע המאכל האדום.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-40 דקות. מצננים את העוגות במחבתות למשך 10 דקות, ואז פונים אל מתלים לסיום הקירור; מקלפים את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מכינים את הכפור: מקציפים את גבינת השמנת והחמאה בקערה גדולה עם מערבל עד לקבלת קרם. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד שהתערובת חלקה. מקציפים פנימה את הווניל והאגוזים, ושומרים 2 כפות אגוזים לקישוט. (אתה יכול לעשות את עוגות ו / או ציפוי עד 2 ימים קדימה; לעטוף את עוגות בניילון נצמד ושומרים במקרר את ציפוי.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מורחים את הכפור בין השכבות, בצד ומעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
8
מקשטים עם הפקאנים השמורים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
9
צילום: אנה וויליאמס