עוגת קטיפה אדומה דרומית
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם קמח, תמצית ונילן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת קלאסי, ו עוגות קטיפה אדומות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל וקמח שלוש 9 על ידי 1 1/2 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח, אבקת קקאו. בקערה גדולה אחרת, לטאטא יחד את השמן, חלב חמאה, ביצים, צבע מאכל, חומץ, וניל.
באמצעות מיקסר עומד, לערבב את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים עד רק בשילוב הבלילה חלקה נוצרת.
מחלקים את הבלילה עוגה באופן שווה בין מחבתות עוגה מוכנות.
מניחים את המחבתות בתנור במרווחים שווים זה מזה.
אופים, מסובבים את המחבתות באמצע הבישול, עד שהעוגה מתרחקת מהצד של המחבתות, וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, כ -30 דקות.
הסר את העוגות מהתנור ולהפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר אותם מן הצדדים של המחבתות. אחד בכל פעם, להפוך את העוגות על צלחת ולאחר מכן להפוך אותם מחדש על מתלה קירור, מעוגל-צדדים למעלה.
מניחים שכבה 1, מעוגל בצד למטה, באמצע דוכן עוגה מסתובבת. באמצעות סכין צבעים או מרית אופסט להפיץ חלק ציפוי גבינת שמנת מעל החלק העליון של העוגה. (
מורחים מספיק ציפוי כדי להפוך 1/4 ל 1/2 אינץ ' שכבה.) בזהירות להגדיר שכבה נוספת על גבי, מעוגל בצד למטה, וחוזר חלילה. למעלה עם השכבה הנותרת ולכסות את העוגה כולה עם שאר הציפוי.
מפזרים את החלק העליון עם אגוזי פקאן.
במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, או עם מערבל חשמלי מוחזק ביד בקערה גדולה, לערבב את גבינת שמנת, סוכר, וחמאה במהירות נמוכה עד משולב. להגביר את המהירות גבוהה, ומערבבים עד אור ורך, על 5 דקות. (מדי פעם לכבות את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי.)
להפחית את המהירות של המיקסר נמוך.
מוסיפים את הוניל, מעלים את המהירות לגבוה ומערבבים בקצרה עד פלאפי (לגרד את הקערה מדי פעם). לאחסן במקרר עד נוקשה במקצת, לפני השימוש. ניתן לאחסן במקרר במשך 3 ימים.