. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קילו צימוקים, עוגת קילו צימוקים, ו עוגת פאונד צימוקים רום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם חלב ומים חמים, ערבוב רק עד incorporated. מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
וניל
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.