עוגת קינמון
עוגת קינמון היא צמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח עצמי עולה, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו עוגת קינמון, עוגת קינמון, ו עוגת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 6 אינץ ' מחבת עוגה עגולה.
ממיסים 7 כפות של החמאה. בקערה בגודל בינוני לערבב יחד את החמאה המומסת, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כף קינמון, ואת עצמי עולה קמח כדי ליצור בצק רך.
מוסיפים את החלב ומערבבים שוב עד חלקה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 עד 20 דקות.
מוציאים עוגה מהתנור ומניחים בצד. לאחר העוגה הוא מגניב מספיק כדי לטפל להסיר מהמחבת שלה במקום על צלחת הגשה.
בסיר להמיס 1 כף חמאה ומערבבים עם 1 כף סוכר לבן 1/2 כפית קינמון.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר 1/4 כוס הנותרים 1/2 כפית קינמון.