עוגת קינמון מערבולת קפה Bundt
עוגת קינמון מערבולת קפה Bundt יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לך אגוזי מלך, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אפרסק קינמון מערבולת עוגת שמרים, עוגת קינמון מערבולת קישואים Bundt, ו עוגת קינמון מערבולת חמאה חומה Bundt בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). גריז מחבת 10 אינץ ' bundt.
לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה.
יוצקים תערובת קמח לתוך הבלילה לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים באגוזים, ערבוב רק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה.
מערבבים את הנותרים 1/4 כוס סוכר לבן עם קינמון.
מפזרים סוכר קינמון על הבלילה במחבת. זרוק את הבלילה עוגה שנותרה ב גדוש כפות מעל מילוי, מכסה את זה הכי טוב שאתה יכול.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות. חום נמוך ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 40 דקות נוספות, או עד בודק יוצא נקי.