עוגת קינמון תפוח ותבלינים
עוגת קינמון תפוח עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 394 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוח, אבקת אפייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 30%. מתכונים דומים: תפוח אפוי ספייס סופגניות עם זיגוג קינמון, עוגות תפוחים ללא גלוטן עם ציפוי קינמון, ו ציפוי עוגת קינמון ותבלינים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לשלב סוכר, ביצים, שמן, מיץ תפוזים וניל. הכה במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד מעורבב. מקציפים בתערובת קמח. מקפלים באגוזים קצוצים.
יוצקים 1/3 של הבלילה למחבת מוכנה.
מערבבים יחד תפוחים קצוצים וצ ' יפס קינמון, ומפזרים 1/2 של תערובת על הבלילה במחבת. חזור על שכבות, מסתיים עם הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
מפזרים סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.