עוגת קיצור תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קיצור תות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 350 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם קמח, שמנת כבדה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת קיצור תות, קיצור תות, ו קיצור וניל תות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה מחבת עוגה עגולה 8 אינץ', קו אותו עם נייר קלף, חמאה הנייר, ולאבק את המחבת בקלילות עם קמח.
לטאטא את הקמח עם הסוכר מגורען, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. להקציף קלות חמאה, ביצה, חלב, וניל, רק עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן ואופים עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 25 דקות. מגניב על מתלה במשך 10 דקות, ואז להפוך אותו מהמחבת, להעיף זקוף, מגניב לחלוטין על המדף.
עבור תותים ושמנת: להפריש 1 ליטר של פירות יער שלם למראה הטוב ביותר לציפוי העוגה. גוף הספינה דק לחתוך את שאר פירות יער ולזרוק עם הסוכר מגורען. תניח בצד. מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים והוניל לפסגות רכות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
חותכים את העוגה לשניים אופקית עם סכין משונן.
מניחים את השכבה התחתונה לחתוך בצד למעלה על דוכן עוגה או צלחת הגשה.
טפטוף המיצים מן פירות יער פרוס על הצדדים לחתוך של שני החצאים. מקפלים כמה כפות של קצפת לתוך גרגרים פרוסים להתפשט על השכבה התחתונה. למעלה עם חתיכת העוגה השנייה, בצד חתוך למטה.
מורחים את שאר הקצפת על גבי העוגה ומעלים את העוגה עם כל פירות יער.
חיתוך עוגה לשכבות קל כמו מסור-ספין-נפרד: להתחיל לראות את העוגה במחצית אופקית. רגע לפני שאתה מגיע באמצע העוגה, לתת לו רבע סיבוב. המשך מסור כמעט למרכז, ואז לתת לו עוד רבע סיבוב וראה שוב עד שתגיע לנקודת הכניסה המקורית שלך. ראה לחלוטין דרך מרכז העוגה ולהפריד את השכבות.