קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קיצור תות

עוגת קיצור תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קיצור תות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 350 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם קמח, שמנת כבדה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת קיצור תות, קיצור תות, ו קיצור וניל תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגה: מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה מחבת עוגה עגולה 8 אינץ', קו אותו עם נייר קלף, חמאה הנייר, ולאבק את המחבת בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
לטאטא את הקמח עם הסוכר מגורען, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. להקציף קלות חמאה, ביצה, חלב, וניל, רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן ואופים עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 25 דקות. מגניב על מתלה במשך 10 דקות, ואז להפוך אותו מהמחבת, להעיף זקוף, מגניב לחלוטין על המדף.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
טופס עוגהטופס עוגה
4
עבור תותים ושמנת: להפריש 1 ליטר של פירות יער שלם למראה הטוב ביותר לציפוי העוגה. גוף הספינה דק לחתוך את שאר פירות יער ולזרוק עם הסוכר מגורען. תניח בצד. מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים והוניל לפסגות רכות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תותיםתותים
פירות יערפירות יער
ונילוניל
קרםקרם
1
חותכים את העוגה לשניים אופקית עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
2
מניחים את השכבה התחתונה לחתוך בצד למעלה על דוכן עוגה או צלחת הגשה.
3
טפטוף המיצים מן פירות יער פרוס על הצדדים לחתוך של שני החצאים. מקפלים כמה כפות של קצפת לתוך גרגרים פרוסים להתפשט על השכבה התחתונה. למעלה עם חתיכת העוגה השנייה, בצד חתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
פירות יערפירות יער
מורחיםמורחים
4
מורחים את שאר הקצפת על גבי העוגה ומעלים את העוגה עם כל פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
פירות יערפירות יער
מורחיםמורחים
1
חיתוך עוגה לשכבות קל כמו מסור-ספין-נפרד: להתחיל לראות את העוגה במחצית אופקית. רגע לפני שאתה מגיע באמצע העוגה, לתת לו רבע סיבוב. המשך מסור כמעט למרכז, ואז לתת לו עוד רבע סיבוב וראה שוב עד שתגיע לנקודת הכניסה המקורית שלך. ראה לחלוטין דרך מרכז העוגה ולהפריד את השכבות.