עוגת קישואים מתוקה
אם יש לך סוכר, קישואים, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. נסו עוגות קישואים מתוקים, קישואים מתוקים מתענגים, ו קישואים מתוקים וחמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים קישואים בסיר ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
ניקוז. להתמזג בבלנדר עד חלקה. מידה 2 כוסות מעורבב קישואים; לשפוך לתוך קערה גדולה.
להקציף חלב, סוכר, ביצים, קינמון, allspice, זנגביל, ואגוז מוסקט יחד עם קישואים מעורבב עד חלקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שמרכז העוגה מוגדר וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, 45 עד 60 דקות.