קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קישואים מתוקה

עוגת קישואים מתוקה
אם יש לך סוכר, קישואים, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. נסו עוגות קישואים מתוקים, קישואים מתוקים מתענגים, ו קישואים מתוקים וחמוצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים קישואים בסיר ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
ניקוז. להתמזג בבלנדר עד חלקה. מידה 2 כוסות מעורבב קישואים; לשפוך לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
להקציף חלב, סוכר, ביצים, קינמון, allspice, זנגביל, ואגוז מוסקט יחד עם קישואים מעורבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
קישואיםקישואים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
יוצקים לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שמרכז העוגה מוגדר וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין