עוגת קישואים עם ציפוי פירור
עוגת קישואים עם ציפוי פירור היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם קמח, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאפינס קישואים עם ציפוי פירור קינמון, עוגת פירות עם ציפוי פירור, ו פשטידת עוף עם ציפוי פירור.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום העוגה, ומניחים את צלחת העוגה על תבנית אפייה.
מניחים קישואים לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ולעבד עד pureed.
להעביר את מחית לקערה, ולהקציף עם ביצים, 1 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה מומסת, 2 כפות קמח, ותמצית וניל.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה.
מניחים 1/2 כוס קמח, סוכר חום, ו 3 כפות חמאה לתוך קערה, לחתוך את התערובת עם חותך מאפה עד ציפוי דומה פירורי גס.
מפזרים את ציפוי באופן שווה על הגשת העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר והציפוי הוא השחמה קלה, כ 45 דקות. אפשר להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.