עוגת קפה אוכמניות עם ציפוי שטרוסל
צריכים ארוחת בוקר צמחונית עם חלב אובו ? עוגת קפה אוכמניות עם ציפוי שטרויזל יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. המתכון הזה מספיק ל-16 מנות . מנה אחת מכילה 209 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . גשו לחנות וקנו אבקת אפייה, ביצים, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 27% , וזה לא משהו טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות עם ציפוי שטרויזל , עוגת קפה אוכמניות , ועוגת קפה אוכמניות שקדים ללא גלוטן .
הוראות
בקערה גדולה, הקציפו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו ביצים ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם חלב, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. קפלו פנימה את האוכמניות.
יוצקים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ. לציפוי, מערבבים סוכר וקינמון.
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
אפו בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ לידו יוצא נקי. קררו על רשת צינון.