קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קפה אוכמניות עם ציפוי שטרוסל

עוגת קפה אוכמניות עם ציפוי שטרוסל
צריכים ארוחת בוקר צמחונית עם חלב אובו ? עוגת קפה אוכמניות עם ציפוי שטרויזל יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. המתכון הזה מספיק ל-16 מנות . מנה אחת מכילה 209 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . גשו לחנות וקנו אבקת אפייה, ביצים, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 27% , וזה לא משהו טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות עם ציפוי שטרויזל , עוגת קפה אוכמניות , ועוגת קפה אוכמניות שקדים ללא גלוטן .

הוראות

1
בקערה גדולה, הקציפו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו ביצים ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם חלב, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. קפלו פנימה את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
3
יוצקים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ. לציפוי, מערבבים סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
5
מפזרים מעל הבלילה.
6
אפו בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ לידו יוצא נקי. קררו על רשת צינון.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי