צריך ארוחת בוקר צמחונית? עוגת קפה ברי טרי עם ציפוי פירור אגוז יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת קפה שקדים אפרסק-ברי עם ציפוי פירור קינמון, עוגת קפה אוכמניות טעימה עם ציפוי פירור, ו עוגת קפה שמנת חמוצה קינמון עם ציפוי פירור.
הוראות
1
מקם את מדפי התנור שלך כך שאחד הוא במרכז, ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות. למרוח מחבת עוגה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה, ולאבק אותו קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לזרוק את החומרים לציפוי לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, ואת הדופק עד הציפוי נראה לח וקמט כמו coffeecake ציפוי. Dont דופק אותו כל כך הרבה שכל זה מגיע יחד לכדור גדול של בצק. מקררים את הציפוי עד שאתה מוכן להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה גדולה, שמנת החמאה והסוכר יחד, באמצעות מצורף whisk של מערבל חשמלי עומד או כף יד על מהירות גבוהה (או מקציף חוט יציב), עד שהם הופכים רכות ולימון בהיר-צהוב בצבע, על 5 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך, והכה בביצים, אחד בכל פעם, ואז את התמציות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא את הקמח ומרכיבים יבשים אחרים יחד בקערה נפרדת, בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים חצי חלב חמאה לתוך החומרים הרטובים עם חיבור ההנעה של המיקסר שלך במהירות נמוכה (או עם כף עץ). מערבבים במחצית החומרים היבשים. חזור עד שכל החומרים משולבים ואין קמח גלוי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
השתמש מרית גומי כדי לגרד את הבלילה למחבת העוגה. הפעל את המרית על הבלילה במחבת לרמה זה. מכסים את הבלילה עם פירות טריים.
מרכיבים שתצטרך
פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים את הציפוי בשכבה זוגית על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
מניחים את המחבת על המדף המרכזי בתנור, ואופים את העוגה במשך 50 דקות עד 1 שעה, או עד שקיסם שיניים או סכין קטן מוכנס עמוק לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. הציפוי יהיה חום זהוב, והעוגה עצמה תעלה דרך הפערים בין הפרי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את המחבת מהתנור, ומניח אותו על מתלה חוט במשך כמה דקות כדי להתקרר לפני חיתוך העוגה לריבועים.