קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה ברי טרי עם ציפוי פירור אגוז

עוגת קפה ברי טרי עם ציפוי פירור אגוז
צריך ארוחת בוקר צמחונית? עוגת קפה ברי טרי עם ציפוי פירור אגוז יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת קפה שקדים אפרסק-ברי עם ציפוי פירור קינמון, עוגת קפה אוכמניות טעימה עם ציפוי פירור, ו עוגת קפה שמנת חמוצה קינמון עם ציפוי פירור.

הוראות

1
מקם את מדפי התנור שלך כך שאחד הוא במרכז, ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות. למרוח מחבת עוגה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה, ולאבק אותו קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק את החומרים לציפוי לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, ואת הדופק עד הציפוי נראה לח וקמט כמו coffeecake ציפוי. Dont דופק אותו כל כך הרבה שכל זה מגיע יחד לכדור גדול של בצק. מקררים את הציפוי עד שאתה מוכן להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה גדולה, שמנת החמאה והסוכר יחד, באמצעות מצורף whisk של מערבל חשמלי עומד או כף יד על מהירות גבוהה (או מקציף חוט יציב), עד שהם הופכים רכות ולימון בהיר-צהוב בצבע, על 5 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך, והכה בביצים, אחד בכל פעם, ואז את התמציות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטאטא את הקמח ומרכיבים יבשים אחרים יחד בקערה נפרדת, בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים חצי חלב חמאה לתוך החומרים הרטובים עם חיבור ההנעה של המיקסר שלך במהירות נמוכה (או עם כף עץ). מערבבים במחצית החומרים היבשים. חזור עד שכל החומרים משולבים ואין קמח גלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
השתמש מרית גומי כדי לגרד את הבלילה למחבת העוגה. הפעל את המרית על הבלילה במחבת לרמה זה. מכסים את הבלילה עם פירות טריים.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים את הציפוי בשכבה זוגית על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
8
מניחים את המחבת על המדף המרכזי בתנור, ואופים את העוגה במשך 50 דקות עד 1 שעה, או עד שקיסם שיניים או סכין קטן מוכנס עמוק לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. הציפוי יהיה חום זהוב, והעוגה עצמה תעלה דרך הפערים בין הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את המחבת מהתנור, ומניח אותו על מתלה חוט במשך כמה דקות כדי להתקרר לפני חיתוך העוגה לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרממרח שקדיםממרח שקדים1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראוכמניות טריות, שטופות ומיובשות על מגבות נייראוכמניות טריות, שטופות ומיובשות על מגבות נייר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חמאה קרחלב חמאה קר1חתיכות טופי הית' ברנייר אורזנייר אורז2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים0חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטל טרי, שטוף ומיובש על מגבות ניירפטל טרי, שטוף ומיובש על מגבות נייר0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתותים טריים, שטופים ומיובשים על מגבות נייר, וחותכים לחתיכות בערך באותו גודל כמו פירות יער אחריםתותים טריים, שטופים ומיובשים על מגבות נייר, וחותכים לחתיכות בערך באותו גודל כמו פירות יער אחרים11 כף אורגנו מיובשקמח לכל מטרה unbleachedקמח לכל מטרה unbleached4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה בלתי מרוסק; ועוד לאבק מחבת עוגהקמח לכל מטרה בלתי מרוסק; ועוד לאבק מחבת עוגה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות ½ חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות ½82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה( מקל 1), מרוכך; ועוד, קר או מרכך, למריחה במחבת עוגהחמאה לא מלוחה( מקל 1), מרוכך; ועוד, קר או מרכך, למריחה במחבת עוגה1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך, קצוצים בסדראגוזי מלך, קצוצים בסדר