צריך ארוחת בוקר צמחונית? עוגת קפה ברי טרי עם ציפוי פירור אגוז יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת קפה שקדים אפרסק-ברי עם ציפוי פירור קינמון, עוגת קפה אוכמניות טעימה עם ציפוי פירור, ו עוגת קפה שמנת חמוצה קינמון עם ציפוי פירור.
הוראות
1
מקם את מדפי התנור שלך כך שאחד הוא במרכז, ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות. למרוח מחבת עוגה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה, ולאבק אותו קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק את החומרים לציפוי לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, ואת הדופק עד הציפוי נראה לח וקמט כמו coffeecake ציפוי. Dont דופק אותו כל כך הרבה שכל זה מגיע יחד לכדור גדול של בצק. מקררים את הציפוי עד שאתה מוכן להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
3
בקערה גדולה, שמנת החמאה והסוכר יחד, באמצעות מצורף whisk של מערבל חשמלי עומד או כף יד על מהירות גבוהה (או מקציף חוט יציב), עד שהם הופכים רכות ולימון בהיר-צהוב בצבע, על 5 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך, והכה בביצים, אחד בכל פעם, ואז את התמציות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
4
לטאטא את הקמח ומרכיבים יבשים אחרים יחד בקערה נפרדת, בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים חצי חלב חמאה לתוך החומרים הרטובים עם חיבור ההנעה של המיקסר שלך במהירות נמוכה (או עם כף עץ). מערבבים במחצית החומרים היבשים. חזור עד שכל החומרים משולבים ואין קמח גלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
השתמש מרית גומי כדי לגרד את הבלילה למחבת העוגה. הפעל את המרית על הבלילה במחבת לרמה זה. מכסים את הבלילה עם פירות טריים.
מרכיבים שתצטרך
פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים את הציפוי בשכבה זוגית על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
8
מניחים את המחבת על המדף המרכזי בתנור, ואופים את העוגה במשך 50 דקות עד 1 שעה, או עד שקיסם שיניים או סכין קטן מוכנס עמוק לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. הציפוי יהיה חום זהוב, והעוגה עצמה תעלה דרך הפערים בין הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את המחבת מהתנור, ומניח אותו על מתלה חוט במשך כמה דקות כדי להתקרר לפני חיתוך העוגה לריבועים.