עוגת קפה הפוך חמוציות
עוגת קפה הפוך חמוציות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תאריכים, ביצה, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קפה הפוך חמוציות, בננות מטפחות עוגת קפה הפוכה, ו הפוך ברי תירס עוגת קפה.
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מערבבים חמוציות, תאריכים, אגוזי מלך, וקליפה בקערה. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים בסוכר חום, 2 כפות מיץ, וקינמון; לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת סוכר חום למחבת מוכנה.
מפזרים תערובת חמוציות באופן שווה על תערובת סוכר חום.
כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה, מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען ונותר 6 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף וניל וביצה; לנצח היטב.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר מגורען, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. בלילת כפית על תערובת חמוציות.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל; להפעיל סכין סביב קצוות חיצוניים. הפוך את העוגה לצלחת; מגניב.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר ושאר החומרים בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.