קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה מוקה עם זיגוג אספרסו

עוגת קפה מוקה עם זיגוג אספרסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה מוקה עם זיגוג אספרסו. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 368 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת סוכר, אבקת אספרסו בשילוב, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: קפה מוקה עוגת קפה עם זיגוג אספרסו, מבשלים את הספר: עוגת קפה עם זיגוג אספרסו וcru הל, ו דלעת שוקולד צ'אנק מאפינס אספרסו עם זיגוג קפה טפטוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 עם מתלה במרכז. מעיל קל מחבת 12 כוס עם ספריי אפייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
שלב קמח, אבקת אפייה, מלח, אבקת קקאו בקערה בינונית, לטאטא היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים חמאה בקערה נפרדת; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-נמוכה, עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף סוכר; הכה היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. בהדרגה להכות בתערובת קמח, לסירוגין עם שמנת חמוצה קודם, ואז קפה. מערבבים היטב עם מרית גומי; לגרד כל הבלילה בתחתית לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הבלילה כפית למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עד קצה סכין מוכנס באמצע יוצא נקי (45-55 דקות); תן מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
מפזרים קצת סוכר על גבי גיליון נייר שעווה. לטבול 1 פולי קפה לתוך דבש, להעביר שעועית רטובה לנייר שעווה, ומפזרים סוכר superfine. המשך עם פולי הקפה הנותרים; תן יבש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
פולי קפהפולי קפה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
מערבבים אבקת סוכר, תערובת אבקת אספרסו וליקר (אם תרצה) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים עוגה מקוררת למגש הגשה.
3
טפטוף זיגוג בנדיבות על עוגה; לקשט עם פולי קפה מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן