עוגת קפה מוקה עם זיגוג אספרסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה מוקה עם זיגוג אספרסו. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 368 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת סוכר, אבקת אספרסו בשילוב, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: קפה מוקה עוגת קפה עם זיגוג אספרסו, מבשלים את הספר: עוגת קפה עם זיגוג אספרסו וcru הל, ו דלעת שוקולד צ'אנק מאפינס אספרסו עם זיגוג קפה טפטוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 עם מתלה במרכז. מעיל קל מחבת 12 כוס עם ספריי אפייה; להפריש.
שלב קמח, אבקת אפייה, מלח, אבקת קקאו בקערה בינונית, לטאטא היטב; להפריש.
מניחים חמאה בקערה נפרדת; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-נמוכה, עד רך וקרם.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. בהדרגה להכות בתערובת קמח, לסירוגין עם שמנת חמוצה קודם, ואז קפה. מערבבים היטב עם מרית גומי; לגרד כל הבלילה בתחתית לשלב.
הבלילה כפית למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה.
אופים עד קצה סכין מוכנס באמצע יוצא נקי (45-55 דקות); תן מגניב.
מפזרים קצת סוכר על גבי גיליון נייר שעווה. לטבול 1 פולי קפה לתוך דבש, להעביר שעועית רטובה לנייר שעווה, ומפזרים סוכר superfine. המשך עם פולי הקפה הנותרים; תן יבש.
מערבבים אבקת סוכר, תערובת אבקת אספרסו וליקר (אם תרצה) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מזלג עד חלקה.
מעבירים עוגה מקוררת למגש הגשה.
טפטוף זיגוג בנדיבות על עוגה; לקשט עם פולי קפה מסוכרים.