קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה מסורתית

עוגת קפה מסורתית
עוגת קפה מסורתית עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת קפה מסורתית, עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו, ו עוגת קפה צרפתית-להכין עוגת קפה תוצרת בית בקלות בבית.

הוראות

1
ממיסים שמרים במים פושרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בקערה גדולה, לאט לשפוך חלב חם לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים בחמאה מותכת 1/2 כוס. כאשר התערובת היא טמפרטורת החדר, יוצקים את השמרים מומס.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
להפוך את הבצק על לוח מקומח. ללוש עד חלקה, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים בקערה משומנת, וכיסוי.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו לעלות במקום חם עד כפול נפח, על 1 1/2 עד 2 שעות. אגרוף בצק למטה. תסתובב, ותן לעלות שוב במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
בקערה קטנה, לשלב 1 כוס סוכר 3 כפות קינמון טחון. טופס בצק לכדורים בגודל אגוז. טובלים כל כדור בחמאה מומסת ומגלגלים אותו בסוכר קינמון. ערימה רופפת לתוך מחבת 10 אינץ'. לכסות ולתת לעלות שוב עד כפול נפח, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
סוכר קינמוןסוכר קינמון
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, כ -30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד