עוגת קפה צימוקים תפוחים
עוגת קפה צימוקים תפוחים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 267 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, סוכר, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 28%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת קפה אגוז וצימוקים, עוגת קפה חלב צימוקים, ו עוגת קפה צימוקים של חלב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצה ומקציפים היטב.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים את הצימוקים.
מורחים את הבלילה ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם תפוחים.
שלב סוכר וקינמון; מפזרים מעל התפוחים.
אופים ב 375 מעלות במשך 40-45 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה.